Vodilne taktilne oznake iz termoplastike

Namen vodilnih taktilnih oznak je usmerjati slepe in slabovidne osebe po poti, kjer tradicionalni namigi (kot so stavbe, robniki) niso na voljo. Prav tako pa se lahko uporablja tudi za usmerjanje ljudi okoli ovir.

Uporaba

Za usmerjanje slepih in slabovidnih po poti.

Primeri uporabe

Pločniki, hodniki, kjer tradicionalni namigi niso na voljo …

Primerne površine

Beton, asfalt

Barve

Bela.

Podroben opis

Protizdrsna površina
Taktilne oznake – termoplastika so izdelane iz termoplastike, ki se lahko lepi na vsako površino, kadar se segreva s propanskim gorilnikom. Naravno grobi, zaključni sloj termoplastike, iz katere so izdelane taktilne oznake, zagotavlja odlično protizdrsno površino, verjetno najboljšo na trgu, na katero ne vpliva obraba ali vremenske razmere.

Zgladi neravne površine
Spoji in neravne površine znotraj taktilnih površin lahko zmanjšajo njihovo učinkovitost. Namestitev naših taktilnih oznak zmanjša možnosti za nepravilnosti na površini, saj zaključni sloj pušča le minimalne spoje.

Brez vzdrževanja in zelo trpežne
Taktilne oznake –termoplastika ne potrebujejo vzdrževanja, so zelo trpežne in odporne na obrabo zaradi pešcev in vseh vremenskih razmer.

Okolju prijazen, varen in čist izdelek
Taktilne oznake – termoplastika so okolju prijazen izdelek, ki ne vsebuje strupenih snovi. Barvni pigmenti so organski in ne vsebujejo težkih kovin.